جستجو کردن
انواع تابلو آرت‌ورک برای هر فضای داخلی

انواع تابلو آرت‌ورک برای هر فضای داخلی

آرت‌ورک‌ها طیف متنوعی در سبک‌، اندازه، رنگ و محتوا دارند. شما برای یک انتخاب خوب نیاز دارید انواع تابلو آرت‌ورک و سبک‌های آثار هنری را بشناسید. هنرمندان با استفاده از رنگ، خط، شکل و بافت، داستان‌ها و احساسات خود را بیان می‌کنند. تکنیک‌های هنری برای بیان این احساسات استفاده می‌شود. به عنوان مثال یک آرت‌ورک سیاه و سفید با تضاد بالای خود شاید بیان قوی‌تری از همان مفهوم در یک آرت‌ورک خطی داشته باشد. 

هر یک از انواع تابلو آرت‌ورک ویژگی‌های خود را دارند و ما در ادامه بنا داریم برخی از پرکاربردترین انواع آرت‌ورک‌ها در تابلو را به شما معرفی کنیم.

 

تابلو آرت‌ورک انتزاعی (Abstract Artwork)

یکی از پر استفاده‌ترین انواع تابلو آرت‌ورک‌ها که در آن تجربه‌‌ها و داستان‌ها به روشی آزادانه بیان می‌شود. در آرت‌ورک انتزاعی نمایش واقعی و اثر واقعی رویدادها وجود ندارد. هنرمندان یا از مفهوم موضوع استفاده می‌کنند یا از نشانه‌های آن. مثلا غم را با رنگ‌های سیاه یا بافت قوی نشان می‌دهند به جای اینکه از یک صورت ناراحت استفاده کنند. 

در تابلو انتزاعی از رنگ، شکل،‌ خطوط و بافت به طور موثری استفاده می‌شود و بنابر استایل طراحی می‌توانند طرح‌هایی آرام یا پرهیاهو باشند. هنرمندانی مثل پیت موندریان (Piet Mondrian) و کازیمر ماله‌ویچ (Kazimir Malevich) آرت‌ورک انتزاعی را به سمت دور شدن از سنت‌ها برده‌اند. آن‌‌ها از خطوط راست  و رنگ‌های اصلی استفاده کرده‌اند. در حالی‌ که روش آن‌ها با افرادی مثل هلیما آف کلینت (Hilma af Klint) یا واسیلی کاندینسکی (Wassily Kandinsky) متفاوت است. برای مطالعه بیشتر در این زمینه می‌توانید به وب‌سایت MY Modern Met  سر بزنید. 

انواع تابلو آرت ورک

تابلو آرت‌ورک معاصر یا هنر امروز (Contemporary Artwork)

سبک معاصر روای روزهایی است که در آن زندگی می‌کنیم. بعد از دوران مدرنیته، یعنی نیمه دوم قرن بیست ایجاد شده و در آن تعادلی بین دنیای مدرن و کلاسیک وجود دارد. افرادی که مایلن از آثار هنری مدرن استفاده کنند، به تابلوهای معاصر روی می‌آورند. 

در انواع تابلو آرت‌ورک‌ها، این نوع ترکیبی پویا از مواد، روش‌ها و مفاهیم است که چالش‌های دوره زمانی ما را نمایش می‌دهد. بنابراین، بخش بزرگی از گفت‌وگوهای فرهنگی هر جامعه‌‌ای اعم از هویت فردی و فرهنگی، خانواده، جامعه،‌ سیاست و اقتصاد در آن وجود دارد. از این رو،‌ محتوای اثر در انتخاب آن بسیار تعیین‌کننده است. 

چه عواملی دیگری در انتخاب اثر هنری نقش دارند؟ 

 

انواع تابلو آرت ورک-سیاه و سفید

تابلو آرت‌ورک سیاه و سفید (Black and White Artwork)

تابلو‌های سیاه و سفید ریشه خود را از استایل مونوکروم در طراحی داخلی می‌گیرند و بسیار الهام‌بخش هستند. تضاد همیشه یکی از قوی‌ترین بیان‌ها را در هنر دارد؛ پس، آرت‌ورک سیاه و سفید قرار است به خوبی در نقاط کانونی فضای داخلی دیده شوند. پابلو پیکاسو (Pablo Picasso) را می‌توان به نام هنرمند سیاه و سفید شناخت.

کجا از تابلو آرت‌ورک سیاه و سفید استفاده کنیم؟

  1. تابلو آرت‌ورک سیاه و سفید عموما برای فضاهایی استفاده می‌شود که در دو قطب مخالف آن هستند. یعنی فضاهایی که رنگ زیادی دارند یا فضاهایی که با رنگ‌های نود یا رنگ‌های خنثی دکوراسیون شده‌اند.
  2. این نوع از آرت‌ورک در فضاهایی که تم تیره دارند و از رنگ‌های گرم در آن‌ها استفاده شده مناسب است؛ مثل کافه‌ها یا فضای VIP برخی رستوران‌ها
  3. تابلوی سیاه سفید را می‌توان در فضاهای نورانی که از رنگ‌های پاستلی در آن‌ها استفاده شده آویخت؛ مانند سالن‌های زیبایی و مطب‌های مشاوره یا دندانپزشکی.
  4. در فضاهای رسمی مانند شرکت‌ها یا دفاتر حقوقی، ترکیب سیاه و سفید با تاکید بر تضاد و تعادل، به جذابیت فضا اضافه می‌کند.
  5. هر نوع فضای مینیمال و در نتیجه مدرنی پذیرای یک تابلوی سیاه و سفید خواهد بود و این ارتباطی به کاربری فضا ندارد.

تابو آرت ورک خطی

تابلو آرت‌ورک خطی (Line Artworks) 

نقاشی خطی یا آرت‌ورک خطی هم یکی از انواع تابلو آرت‌ورک است که تاکید بسیار بر سادگی دارد. در این سبک هنرمند تلاش می‌کند مفهوم مورد نظر خود را با تعدادی خط پیوسته، منحنی یا شکسته و گاهی نقاط نشان دهد. پس‌زمینه این نوع آثار هنری عموما سفید یا ساده هستند و بدون تغییرات در سایه و رنگ تابلو نشان داده می‌شوند. خطوط نیز غالبا با یک رنگ ترسیم می‌شوند و آن نیز به رنگ سیاه است.

آرت‌ورک خطی عموما یک تصویر دوبعدی به ما نشان می‌دهد که نمادی از یک فرم زیبا مثل بدن انسان است. بسیاری از این تابلوها یک سکانس از یک نگاه هستند. طبیعتا به علت فضای ساده نقاشی، رنگ‌های کم و پرهیز از جزئیات در دسته انواع تابلوهای مدرن و در سبک مینیمال قرار می‌گیرند. پس برای انواع فضاهای طراحی‌شده در این سبک مناسب هستند.

تابلو آرت ورک گیاهی

تابلو آرت‌ورک گیاهی یا بوتانیکال (Botanical Artwork)

طرح‌های بوتانیکال یکی از انواع تابلو آرت‌ورک هستند که با روح آدمیزاد گره می‌خورند. نقاشی‌های گیاهی از هر بخشی از گیاهان کشیده می‌شوند. گاهی یک طرح مینیمال از شکل یک برگ یا گل و گاهی ریشه‌ها، میوه و ساقه‌ها هستند. آرت‌ورک بوتانیکال درباره جزئیات است و همانطور که می‌دانیم خدا هم در جزئیات است. 

در این سبک تکنیک‌های نقاشی کمتر از محتوا خود را نشان می‌دهند. بنابراین جایی از آن استفاده می‌شود که به محتوای آن نیاز است. آرت‌ورک بوتانیکال به عنوان یک نقطه کانونی در فضای نشیمن پیشنهاد می‌شود.

کجا یک تابلوی بوتانیکال آویزان کنیم؟

  1. در اتاق خواب، این نوع از آرت‌ورک ایجاد آرامش و سرزندگی می‌کند و فضای اتاق را خنک می‌کند.
  2. در سرویس‌های بهداشتی، وجود یک تابلوی بوتانیکال حس طبیعت و تازگی ایجاد می‌کند و آن را به شبیه یک مرکز اسپا نشان می‌دهد.
  3. همچنین می توانید از تابلوهای بوتانیکال به صورت گالری وال در راهروی ورودی خانه یا دفترتان استفاده کنید که سبب ایجاد تاثیر اولیه قوی در مخاطب می‌شود. 
  4. در فضاهای اداری و دفاتر کاری نیز این نوع تابلو آرت‌ورک پیشنهاد می‌شود زیرا با تداعی طبیعت، مود افراد را بالا می‌برد و بهره‌وری آن‌ها را افزایش می‌دهد. 
  5. در نهایت، وجود یک تابلوی بوتانیکال در راستای میز ناهارخوری یا فضای غذاخوری خانه، احساسی از وقار و سکون ایجاد می‌کند.

 

 

سخن آرت‌یار

مشاوران ما در بخش‌های طراحی و فروش، قدم به قدم کنار شما هستند تا پس از نیاز‌سنجی فضای خود، بتوانید اثر هنری مناسب فضا را انتخاب کنید. شناسایی پتانسیل‌های فضا و جستجوی علاقه‌مندی شما، کاری است که ما انجام می‌دهیم تا شما از انتخاب خود راضی باشید. به راه‌های ارتباطی ما مراجعه کنید.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

برای اطلاع از قیمت این اثر لطفا از طریق موارد زیر با ما ارتباط برقرار کنید

نیاز به راهنمایی دارید? گفتگو با ما